Anda ada kebas-kebas, banyak angin dalam badan, sawan, masalah saraf ?

Kesan seawal 3 hari

Play Video

JIKA TIDAK DIRAWAT DENGAN SEGERA

Anda berisiko besar terkena serangan jantung dan lumpuh secara mengejut.

ANDA ADA MASALAH MCM NI...

KEBAS TANGAN DAN KAKI

SAKIT PINGGANG DAN TULANG BELAKANG

LELAH DAN SESAK NAFAS

ANGIN DALAM BADAN

Selain itu, Minyak Terapi Aura memang selesa digunakan bagi orang yang sakit sendi, kejang otot dan sawan tarik.

Kesan sawan, mata terbeliak, badan mengeras dan tidak sedarkan diri.

FEEDBACK PENGGUNA

Rasa kebas dan sakit belakang berkurangan, sesak nafas pun dah okay. Alhamdulillah.
Nik Nur Azzukhraa
Kota Bharu, Kelantan

APA KATA MEREKA?

Dr. Baihaqi

Memang terbaik untuk kebas-kebas dan lenguh badan jika diamalkan.

Ustaz Idham

Alhamdulillah, saya dah amal minyak terapi ni, memang best, kebas dan sakit pinggang pun okay.

En. Amri

Rasa fresh bila disapu, badan rasa ringan dan kesihatan lebih baik. Alhamdulillah.

Ustaz Akmal

Alhamdulillah sakit saraf akibat strok sebelum ni, dgn izin ALLAH.

Play Video
Bangun pagi, kaki dah tak kebas dan boleh berpijak. Alhamdulillah lega dan selesa sekarang"
En. Rosli
Kota Bharu, Kelantan

RASA FRESH

Diperbuat daripada Herba semulajadi dan tumbuhan2 alami yang berkualiti tinggi, untuk keselesaan yg berterusan

Kesan boleh dirasai selepas 3 minit disapu, Rasa sejuk, berangin, hangat herba, tidak melekit dan mudah meresap

1000 - 2000 pesakit mendapatkan produk di HQ kami setiap bulan

Lulus ujian makmal, selamat digunakan untuk semua peringkat umur

0
Botol terjual

OFFER AKAN TAMAT BILA ORDER MENCECAH 47,400 BOTOL

Hari ini kami ada promo, jika beli FAMILY SET diskaun bernilai RM105

Family Set - 3x Botol Minyak Terapi Aura

RM165

Couple Set - 2x Botol Minyak Terapi Aura

RM120

Single Set - 1x Botol Minyak Terapi Aura

RM65

Weight

0.2 kg

Billing details

Your order

Product
Quantity
Total
Cart SubtotalRM0
Order TotalRM0
  • ✔ Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
    ✔ Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.
    ✔ Anda akan menerima SMS daripada posmen sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.
    ✔ Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Takpe jangan risau. Awak boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Awak order je sekarang dalam website ni, dan bayar tunai pada posmen bila barang awak sampai nanti.

 ❗❗ELAKKAN SAPU PADA PERMUKAAN KULIT YANG
BASAH ATAU BERPELUH ❗❗

Lap permukaan kulit sehingga kering sebelum guna. Kerana minyak ini bersifat dengan meresap.

Untuk masalah SAKIT PINGGANG, SARAF, LENGUH² atau KEJANG OTOT (Muscle Cramped) dan STROK:-

Sapu sedikit sahaja pada tempat yang bermasalah.
Cukup dengan 1 atau 2 kali sapu sahaja.

Mula-mula tidak akan rasa apa-apa, selepas 1-2 minit meresap, baru lah akan ada rasa kesannya. Jika masih lagi kurang walaupun selepas 2 minit, barulah tambah lagi.

1 Botol 60ml, boleh tahan 3 – 4 minggu tergantung kekerapan pengguna.

Tiada kesan sampingan kerana bahan-bahan yang digunakan adalah 100% bahan semulajadi, tanpa bahan kimia.

Kebiasaannya barang akan sampai 3-5 hari bekerja.

Jangan risau, kami akan gantikan dengan yang baharu.